Je to několik týdnů, co jsem avizovala, že jsem si koupila novou knížku z Apetit edice Rychlé večeře (tady). No a konečně došlo i na první pokus: francouzský toust s prosciuttem, recept zde.
Trochu jsem si to upravila, přidala jsem malinko kečupu, použila jsem totiž už ne úplně čerstvé housky, tak aby to nebylo tak suché, dala jsem jinou šunku i sýr. Výsledek nás potěšil. Opravdu rychlá, snadná a chutná večeře. Kečup by tam ani nemusel být, i tak houska tepelnou úpravou změkla. Zbytek vajíčka s mlékem jsem osmažila jako omeletu. Jediné, co bych tomu vytkla, byla mastnota. Bylo jí až příliš. Poučení pro mě: příště osuším papírovou utěrkou. Ale určitě budu ještě do budoucna dělat.
A tady postup v obrazech:
Pokud hledáte rychlou večeři, nebo třeba chcete jen spotřebovat tvrdší pečivo, je tohle určitě řešení:-). Další pokus z knížky zase někdy příště.
Dobrou chuť.
A pokud byste rádi jeden pár náušnic, jukněte na právě probíhající soutěž v příspěvku s datem 29. 2. 2016, můžete si o něj psát do 7. 3. 2016. Hodně štěstí.
Danka
Ahoj 🙂 dneska zase shoda – jídlo :-))) Tohle někdy zkusím udělat …
M.
Az na tu mastnotu super. A koukala jsem, ze jsme se zase shodly:-). M.
Zuzka
Mmm, asi půjdu rychle posnídat 😀 Vypadá to moc dobře 🙂
M.
:-). M.