tříkrálovou bábovku podle Danky z blogu Tři plus jedna. A dobře jsem udělala:-). Moc nám chutnala. Držela jsem se vcelku poctivě receptu, jen tedy jako vždy jsem dala o něco méně cukru a také jeden hrnek bílé mouky jsem nahradila špaldovou, penízky jsem dovnitř nedávala vůbec:-). Recept najdete v odkazu výše.
Je to už druhá bábovka, kterou jsem dělala podle Danky a vždy nám chutná. Takže díky, Dani, za prima recepty – snadné, rychlé, dobré a zaručené:-).
Mějte prima den.
Danka
Marci, já děkuji 🙂 jen jsem poslala dál jeden recept. Tahle bábovka nám taky moc chutnala. Jen nepracuji s těmi zdravějšími moukami :-)) Krásný den a ještě jednou děkuji 😉 D.
M.
Dani, neni opravdu zac, to spis ja diky za dalsi dobry recept;-). M.
Ivana
Marcelko, je krásná a určitě i báječně chutná!!! Ivana 🙂
M.
Dekuji, Ivanko:-, a jo, chutna:-). M.
Daniela
Jojo, vypadá krásně 🙂 Od té doby, co muž přivezl starou litinovou formu, máme bábovku celkem často a vždycky se po ní zapráší ..D.
M.
Takova forma by se mi taky libila, bohuzel nemam:-(. M.
Anonymous
Marcelko, vypadá moc dobře! Mrknu na recept.
Posílám pozdravy, Helena
M.
Helnko, urcite, pekny vecer. M.
Alena Vyskočilová
Marcelka, ja som ten posledný koláč robila s ešte menej cukrom a ešte menej múky, tiež špaldovej, tých 400g sypkej zmesi boli semiačka a mleté orechy, najmä mandle, vajíčka to držia pohromade spolu s banánmi…je to podľa Dity P, banánový chlebík, asi Ťa zmiatlo to sypanie na vrchu, to bola cukrová ryža môjiho zaťa:-)
M.
Alenko, koukala jsem na odpoved na muj prispevek u Tebe. Banan v peceni az tak nemusim, ale jde-li nahradit mrkvi, to by bylo super, to ja muzu:-). Cukry si upravuji vzdy, tam urcite neni problem. Nas ted trochu zlobi monitor a to, co ja vidim, se opravdu moc s realitou neslucuje, pak jeste okukuji na mobilu, abych mela predstavu jasnejsi:-). Pokusim se prubnout o vikendu. Snad nezapomenu!!!:-) Pekny vecer. M.
Maickosti
Dekuji za tip, rada vyzkousim. Take obvykle davam mene cukru a micham se spaldovou moukou. Muzu se zeptat, kolik cukru jste dala? Bylo to tak akorat? Pak me jeste prekvapilo, ze se vse jen smicha (nesleha se prvne vejce s cukrem) a pritom ji mate tak krasne nadychanou – a to i se spaldovkou, ktera obcas pozlobi… snad se mi ta babovicka taky povede (a jestli se mi nepovede, tak dostane na zadek! 😀 )
M.
Ja dala cca 1/2 hrnku cukru, ale nesladim tolik obecne, takze pro me je to v poradku, pro jineho to muze byt malo, je to individualni. A skutecne jsem nic neslehala, pouze smichala. At babovka neni bita a povede se:-). M.