I nadále zůstávám věrná domácímu pečení, pokud okolnosti dovolí. Již několikrát jsem dělala dalamánky podle receptu v odkazu zde.
Jen doporučuji dát méně vody – 350 ml, za mě i malinko více soli a mouky – 530 g, případně pak ještě doladit. Těsto bylo více lepivé. Rodině chutnají moc. Čerstvé jsou samozřejmě nej.
Mějte se fajn.
Danka
Vypadají výborně 😉 Hezké dny Marci, D.
M.
Dekuji, Dani, i tobe. M.
Helena
Marcelko, vypadají moc krásně, ráda vyzkouším!
Užij si krásný den, Helena
M.
Dekujiiii, paaaa, M.
Stáňa
Dalamánky mám na seznamu “chci zkusit”, tak možná někdy tvůj odkaz využiju.
A obdivuji nápaditost při focení – u mne to obvykle končí pečivem na talířku a u toho hrnek s čajem 🙂
Hezké dny
M.
To urcite nikomu nevadi, Stano:-). Mej se. M.
Dáša F.
Marcel, tak ty vypadají luxusně. Chléb peču často, ale rohlíky a dalamánky jsem ještě nedělala. Budu se muset podívat na recept a někdy vyzkoušet.
Přeji fajn dny. D.
M.
Cleb bych zase rada pekla ja, nekdy, snad, poradny kvaskovy. Hezky vikend. Daso. M.