Minulý týden jsem byla pozvaná na workshop do relativně nového kuchyňského studia Bonami v nákupním centru Chodov. Slavilo první výročí. Ne že bych potřebovala novou kuchyň, ale protože mě toto téma baví, vyrazila jsem.
Upřímně, už nějakou dobu přemýšlím, jak naši kuchyň upravit, tzv. updatovat, v hlavě mám minimalistickou masivní polici místo horních skříněk, i naše pracovní deska v místě za dřezem už vykazuje známky stárnutí, takže se domnívám, že nějaká úprava nutná bude, ale ještě to nechávám uzrát.
Strávila jsem v Bonami studiu dvě příjemné hodiny. Mnohé věci jsem tak nějak znala, protože jsem se kdysi o správné naplánování kuchyně intenzivně zajímala, ale dozvěděla jsem se i praktické věci a zjistila, jaké jsou teď na trhu dostupné materiály, protože co si budeme povídat, doba jde kupředu a naše kuchyň má už věru skoro 17 let.
Vedoucí realizací Jirka nám upřímně řekl nevýhody a výhody různých typů pracovních desek, úchytek a podobně. To bylo skutečně podnětné.
Myslím, že workshop by ocenil každý, kdo se chystá si kuchyň zařídit, ať už s Bonami nebo svépomocí. Další školení by měla proběhnout na podzim. Nyní platí akce až 30 000,- Kč zpět na vybavení, pokud objednáte kuchyňskou linku do konce července. Třeba bude pro někoho tato informace užitečná.
A teď obrazem přímo ze studia Bonami:
Výhodou je, že si v tomto studiu můžete spoustu věcí (úchytky, výsuvy, povrchy…) doslova osahat.
Já se věnovala i doplňkům:-).
Hezký den.
Helena Davidová
V době, kdy jsem kuchyň zařizovala jsem měla všechno nastudované a okouknuté, ale je to dost let a teď už se vše posunulo někam jinam. Seznámení se současnými trendy vůbec není na škodu.
Věřím, že to byl dobře strávený čas.
Přeji hezký den, Marcelko! Helena
M.
Helenko, souhlasim, mame to podobne. M.