Med, banány, mléko, mixér… Tak jednoduché a snadné, navíc dobré. Pro mě jedna z možností, jak teď, v období odříkání si, mlsat o něco zdravěji – bez klasického cukru:-).
K tomuto účelu využíváme hlavně starší banány, nahnědlé, měkké. Někdy ne hned, dáme je do mrazáku a pak máme koktejl pěkně vychlazený:-).
Mějte se fajn a užijte si sváteční den.
Danka
Koktejl vypadá chutně 🙂 Ta sklenička se mi moc líbí, už minule jsem na ni koukala 😉 Hezký den D.
M.
Kdo ma rad banány, prijde si n asve:-), sklenicka je opravdu letita:). M.
Stáňa
A když u banánů z mrazáku vynecháš mléko, budeš mít prima zmrzlinu. Zrovna dva takové hodně zralé banány nakrájené na plátky v mrazáku mám. Akorát se zkazilo počasí a je to dneska skoro spíš na svařák než na zmrzlinu 😉 (aspoň u nás na Vysočině)
M.
Jojo, i u nas dost fouka, a dekuji za tip, mleko vynecham rada:-). M.