Banánové osvěžení

Med, banány, mléko, mixér… Tak jednoduché a snadné, navíc dobré. Pro mě jedna z možností, jak teď, v období odříkání si, mlsat o něco zdravěji – bez klasického cukru:-).

K tomuto účelu využíváme hlavně starší banány, nahnědlé, měkké. Někdy ne hned, dáme je do mrazáku a pak máme koktejl pěkně vychlazený:-).

DSC_0109_6

 

DSC_0112_6

 

DSC_0115_6

 

Mějte se fajn a užijte si sváteční den.

podpis_V1

4 Comments

  1. A když u banánů z mrazáku vynecháš mléko, budeš mít prima zmrzlinu. Zrovna dva takové hodně zralé banány nakrájené na plátky v mrazáku mám. Akorát se zkazilo počasí a je to dneska skoro spíš na svařák než na zmrzlinu 😉 (aspoň u nás na Vysočině)

Leave a Reply